Cro ponuda - Gospodarski portal


Dok-ing d.o.o., Zagreb


 • www.dok-ing.hr
 • Adresa: Kanalski put 1
 • Grad, Mjesto: Zagreb
 • Poštanski broj: 10000
 • Tel: +385 1 2481 300
 • Fax: +385 1 2481 303
 • Vlasnik: Vjekoslav Majetić
 • CEO: Gordan Kolak
 • Djelatnost:

  Specijalna vozila, strojevi za razminiranje, elekrični automobil

 • DOK-ING d.o.o. je tvrtka osnovana 1991. godine za proizvodnju specijalnih strojeva u privatnom vlasništvu i jedna od najpoznatijih tvrtki za proizvodnju strojeva za razminiranje u svijetu.

  Strojevi za razminiranje MV
  serije konstruirani su i napravljeni za čišćenje različitih područja na kojima se nalaze minsko-eksplozivna (MES) i neeksplodirana ubojna sredstva (NUS).
  Upravo zbog svojih malih dimenzija, i pokretljivosti, stroj za razminiranje MV-4 pogodan je za razminiranje okućnica, šuma, šumskih puteva, riječnih kanala i terena.
  Više od 150 strojeva MV-4 uspješno čiste minama zagađena područja u 20 zemalja svijeta. Osim Hrvatske i susjednih zemalja Srbije i BiH, strojevi za razminiranje tipa MV-4 također su operativni u Libiji, Libanonu, Iraku, Afganistanu, Tadžikistanu, Azerbajižanu, Šri Lanci, Kolumbiji, Nikaragvi, SAD-u, Irskoj, Grčkoj, Italiji, Švedskoj, Sudanu, Angoli i DRC.
  MV-10, srednje težak stroj sa dvostrukim alatom namijenjen je čišćenju protupješadijskih i protutenkovskih minanarazličitim,po život opasnim terenima.

  Stroj za rad u podzemnim rudnicima razvijen je na zahtjev američke korporacije Anglo Platinum, te se koristi u rudnicima platine u Republici Južne Afrike. Stroj je jedinstven po svojim dimenzijama (83 cm visok) i tehnologiji daljinskog upravljanja koja mu omogućuje rad u iznimno niskim i nepristupačnim rudnicima. U tijeku je razvoj novog električnog stroja visine 65 cm.

  Vatrogasni stroj MVF-5 je treći proizvodni program razvijen u tvrtki DOK-ING. Riječ je o jedinstvenom vatrogasnom stroju na daljinsko upravljanje namijenjenom gašenju požara na opasnim i nepristupačnim područjima kao što su kemijska i naftna industrijska postrojenja, nuklearne elektrane, farmaceutska industrija, skladišta municije i lakozapaljivih tvari, odnosno na svim područjima na kojima postoji velika opasnost od eksplozije ili isparavanja opasnih tvari koje mogu negativno utjecati na ljudsko zdravlje i okoliš. U takvim situacijama, pristup klasičnim vatrogasnim vozilima najčešće nije moguć bez rizika za vatrogasce u vozilu.


  Tehnologije razvijene u proizvodnji daljinskog-upravljanja, dizel, hibrid, i električnog pogona strojeva za razminiranje i podzemnih rudarskih industrija pokazale su se kao ključ za pronalaženje pravih komponenti za električno vozilo.

  U oblikovanju LOOX električnog vozila, DOK-ING je koristio svoje iskustvo kao globalni lider u proizvodnji specijalnih vozila.

  LOOX je električni trosjed sa snažnim električnim motorom. U razvoju projekta naglasak je stavljen na sigurnost vozača kao i na primjenu visokih tehnologija, do sada ne primjenjenih u automobilskoj industriji.
  Loox spaja najatraktivnije osobine automobila uopće te pljeni svojim modernim dizajnom.
  Mala dužina (2,8 metara), udobna unutrašnjost (širina 1. 7 metara, visine 1,6 metara), i performanse kompaktnih sportskih vozila (0-100 km / h u 7,7 sekundi) sigurano će privući pažnju investitora i automobilskih entuzijasta podjednako. Ne zaboravimo da to sve dolazi sa 0 emisija CO2.Dakle, od same proizvodnje vozila u pogonu koji se napaja iz obnovljivih izvora energije, do same vožnje za koju se troši energija dobivena pretvaranjem sunčaneenergije u električnu.

  U samomplasmanu LOOX elektrovozila bitno je napomenuti da će Loox stvoriti potpuno novu tržišnu nišu tj. segment ekskluzivnih gradskih elektrovozila.

  Rad tvrtke DOK-ING možete pratiti i putem društvenih mreža:
  Facebook;https://www.facebook.com/doking.ltd
  Linkedin;http://www.linkedin.com/company/1367885
  YouTube;http://www.youtube.com/user/DOKINGltd